fbpx

Szállítási és Fizetési Információk

FIZETÉS

A pénztár oldalon az alábbi fizetési módok közül választhatsz:

BANKI ÁTUTALÁS

A rendelésed leadása után egy visszaigazoló képernyő fog fogadni a rendelés adatival, illetve ezeket az adatokat el is küldjük neked egy e-mailben. Az adatok között szerepelni fog a rendelésed száma #XXX formátumban, és a Banki átutalás fizetési mód választása esetén a bankszámlánk adatait is feltüntetjük a táblázatban. Az utalás során kérjük ne felejtsd el megadni rendelésed számát a közleményben! A rendelés feldolgozását az összeg beérkezése után fogjuk tudni megkezdeni, erről e-mailben tájékoztatunk majd.

BANKKÁRTYÁS FIZETÉS (BARION)

Ebben az esetben a Barion felületén fizethetsz Visa, Maestro, Mastercard, American Express hitel- és bankkártyák, valamint Barion tárcád segítségével is. A fizetés befejeztével a rendelésedről visszaigazoló e-mailt küldünk, és amint lehet, megkezdjük annak feldolgozását.

Az online bankkártyás fizetések a Barion rendszerén keresztül valósulnak meg. A bankkártya adatok a kereskedőhöz nem jutnak el. A szolgáltatást nyújtó Barion Payment Zrt. a Magyar Nemzeti Bank felügyelete alatt álló intézmény, engedélyének száma: H-EN-I-1064/2013.

SZÁLLÍTÁS

A pénztár oldalon az alábbi fizetési módok közül választhatsz:

MAGYARORSZÁG TERÜLETÉN BELÜL

SZEMÉLYES ÁTVÉTEL: INGYENES

Cím: 2167 Vácduka, Szabadság tér 11/A.

Minden esetben értesítünk e-mailben, amint indulhatsz a csomagodért. 

POSTAI LEVÉL: 690 FT

Ha a kosarad csak levélként is feladható termékeket tartalmaz, választhatod a rendelésed postai levélként történő feladását is szállítási módként.

Kérjük vedd figyelembe, hogy a leveleket elsőbbségi, ajánlott küldeményként adjuk fel. Ha több mint 10 munkanapig nem kapod meg a csomagot, kérjük vedd fel velünk a kapcsolatot a hello [kukac] mcaniko.com címen vagy a kapcsolat fül alatt.

A megrendelések számától függően a feldolgozási időnk átlagosan 1-3 munkanap. A postai kézbesítés további 1-3 munkanapot vesz igénybe. Tehát leghamarabb 2, legkésőbb 6 munkanapon belül tudod azt átvenni.

Minden esetben értesítünk emailben, amikor a leveled feladásra került. 

EGYÉB SZÁLLÍTÁSSAL ÉS FIZETÉSSEL KAPCSOLATOS INFORMÁCIÓK:

  • A termékek ára nem tartalmazza a szállítás és a csomagolás költségeit.
  • A rendelésedről készült számlát a csomag feladásakor emailben küldjük, ezzel további teendőd nem lesz.
  • Kérjük mindig ellenőrizd a kiszállítás vagy átvétel időpontjában a csomag sértetlenségét! Sérülten érkező csomag esetén kérd a helyszíni jegyzőkönyv felvételét, illetve vedd fel velünk a kapcsolatot a hello [kukac] mcaniko.com címen vagy a kapcsolat fül alatt.