fbpx

Már kislányként is szívesen tevékenykedtem a kertben. Munkáim során rendszeresen tartottam kézműves foglalkozást gyerkőcöknek és felnőtteknek egyaránt, míg végül kreatív szenvedélyem a vállalkozásomban csúcsosodott ki. Elmesélhetem, hogyan születik egy McAniko ékszer?

A tervezésük a tényleges megvalósulás előtt hónapokkal veszi kezdetét, amikor magról ültetem a virágokat. Hosszas gondoskodás után a kertbe költöznek, ahol hetekkel, hónapokkal később virágokká cseperednek. A legszebbeket kiválogatom, leszedem, majd 2-3 hétig kíméletesen préselem vagy szárítom. A leszedett virágok kb. 20%-a alkalmas arra, hogy a gyantában tovább pompázzon. A kompozíció megálmodása után kezdetét veheti a műhelymunka, ami magába foglalja a gyantázást, színezést, csiszolást, polírozást. A gyanta egyes rétegei 24 órás száradást kívánnak meg, az összes réteg elkészítése után még egy hétig várok a teljes szilárdulásra. Ezt  követően veszi kezdetét a száraz és nedves csiszolás, polírozás, fényesítés. Végül a szerelékek hozzáadásával készül el a megálmodott ékszer. De a munka még nem állhat meg! Ugyanis ilyenkor még pár órára fotóssá, marketinges szakemberré válok. Így tudom megmutatni Neked a portékáimat.

Az alkotás folyamata önmagában is élvezetes, de igazán akkor válik boldogsággá, amikor e-mail értesítést kapok egy újabb megrendelésről, örömtáncot lejtek a műhelyben, majd igyekszem a lehető legkedvesebben meghálálni a megtisztelő bizalmat.

Kapcsolat


 • Email

  [email protected]


 • Személyes átvétel

  2167 Vácduka, Szabadság tér 11/A.

 • Vállalkozói adatok

  Osztronkovics-Szabó Anikó Brigitta e.v.
  9093 Győrasszonyfa, Damjanich utca 7.
  Adószám: 55655590-1-28
  Nyilvántartási szám: 54369513

Kérdésed van? Írj nekem egy üzenetet!