fbpx

Felhasználói tájékoztató

Az ékszerek műgyantából készülnek. A műgyanta tulajdonságai között fellelhető a lassú száradás, ami miatt egyes portékák akár 3 hétig is “száradnak”, hogy a deformálódás esélyét minimálisra csökkentsem. A fúrás, faragás, csiszolás, polírozás fázisa már csak ez után következhet.

A webshopban fellelhető ékszerek már teljesen formatartóak. A művészgyanta áttetszőségének megtartása érdekében az ékszereket használaton kívül ne tegyük ki közvetlen napfénynek hosszabb ideig. Lehetőség szerint, amikor nem viseljük tegyük napfénytől védett, hűvös helyre.

Az átlátszó ékszerek üvegnek tűnnek, de az üvegnél jelentősen könnyebbek, illetve kopás/karcmentesek. Viseléstől inkább fényesedik az anyag és nem mattul. Az üveggel ellentétben nagyon nehezen törik.

Az ékszerek tisztításához száraz, vegyszermentes szemüveg tisztító kendőt vagy ékszer tisztító kendőt ajánlok.

A virágok begyűjtésében és préselésében az egész családom részt vesz. Ez is időigényes folyamat, a nefelejcsek majdnem 2 hónapig voltak prés alatt, mielőtt elkezdődhetett az ékszerek tervezése. A rózsáknál ez az idő jelentősen hosszabb.

A különböző monitorokon, képernyőkön, kijelzőkön a termékek színe minimálisan eltérhet.

Egyedi termékek megrendelése ügyében kérem a hello [kukac] mcaniko.com e-mail címen vagy a kapcsolat fül alatt vegyék fel velem a kapcsolatot.